VAD KILLAR GILLAR HOS OSS TJEJER.


Ett bra självförtroende - Och nu menar jag inte att tjejer som går runt och tycker att dem är snyggast i världen och tror att hela världen kretsar omkring dem osv för de vet alla att ingen kille gillar. Utan, tjejer som tar för sig - till en viss gräns förstås! Det kan alltid gå för lågnt, men låt inte det hända bara. Det finns självförtroende och sen finns det självförtroende. Men ingen kille gillar tjejer som håller sig i skuggan av alla andra. Var inte rädd att ta för dig lite, och om du nu verkligen gillar denhär killen - visa det!

Naturliga tjejer -
Många har fått för sig att du hela tiden måste visa din bästa sida av verkligen allting. Att håret alltid måste vara på tiptop och sminka dig i mängder för att se söt ut. Men here's the truth: killar ÄLSKAR när en tjej vågar visa sig utan smink och i mjukisbyxor, mer än vad vi alla faktiskt tror. Om killen verkligen tycker om dig, så kommer han tycka du är snygg även om du är fixad eller inte, för killen gillar dig, inte det du har på dig. För here's the thing - killar ser faktiskt inte så himla stor skillnad på oss när vi går utan smink, det är bara en grej vi har fått för oss!

Kurvor, kurvor, kurvor - Samma sak gäller här, jag förstår inte folk som tror att killar endast vill ha slanka, pinnsmala tjejer med stora bröst - dem flesta vill faktiskt inte det! Så ifall du är lite mer åt det mulliga hållet, eller bara har något och ta i helt enkelt, var glad! Killar vill faktiskt ha lite fett att ta i och mysa med (misstolka inte).  Och en rumpa sitter aldrig fel. Du behöver inte heller ha D-kupa precis som Kissie, för killar tycker faktiskt inte att kroppen är ALLT heller visst är det ganska mycket, men absolut inte allt! Killen kommer älska dina bröst precis som dem är, även om dem inte är stora.

Tjejer som är trogna
- Många har fått ett sorts intryck av att killar inte tar lika hårt på ifall du är otrogen. Men precis som oss blir dem förkrossade om du väljer att låta en annan kille smaka på dina läppar.   Var alltid trogen , även i dem mest svåra & frestande stunderna - då kommer han antagligen att respektera och älska dig ännu mer!

När vi behöver hjälp - Det finns inget killar gillar mer än när vi tjejer frågar efter hjälp. Det kan vara en liten sak som att byta glödlampa eller hjälp med en skoluppgift, för då känner dem sig behövda och lite mer manliga. Eller kanske i en situation när vi är rädda, och dem håller om oss. Dem mår som bäst när dem hjälper oss och gör så att vi känner oss trygga eller glada.


Tjejer som bjuder på sigsjälva - Var inte rädd för att vara dig själv. Om du smaskar när du äter, sjunger fult i duschen på morgonen eller gör ett litet grisljud när du skrattar - GÖR DET DÅ! Du behöver inte vara den där perfekta, fisförnäma tjejen som inte verkar ha några som helst fel. Han kommer antagligen tycka du är tråkig. För om du hittar den där killen som verkligen älskar dig för den du är, så kommer han definitivt tycka ditt gris-skratt och din skönsång i duschen är urgulligt.


Kommentarer
Sofia Nilsson

grym text som troligen stämmer till 100%.

dagens samhälle är verkligen utseendefixerat och det blir alldeles för mycket. de flesta tjejer börjar likna barbiedockor, perfekta och felfria.

men det är våra brister som gör oss till människor, så håller fullkomligt med dig med den där texten. härligt att få läsa sånt här!

sjukt bra blogg också för den delen! :)

2012-01-30 @ 19:34:11
URL: http://barasofianilssons.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0